ÇOMÜ EMITT Fuarında

ÇOMÜ EMITT Fuarında


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ), bu yıl 17. düzenlenen EMITT Fuarına katıldı.
     Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çanakkalenin değerlerinin de tanıtıldığı fuara, Çanakkale Valiliği, Çanakkale Belediyesi, Gelibolu Belediyesi, Gökçeada Belediyesi, Bozcaada Belediyesi, Eceabat Belediyesi, ÇOMÜ ve Çanakkale Turistik Otelciler Derneği, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası, Çanakkale Ticaret Borsası ve GESTAŞ katıldı.
     Fuarda, 12. holde bulunan Çanakkale standı, fuarın ilk günü katılımcı ve ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.
     Pazar gününe kadar sürecek olan fuara, Çanakkaleli kurum ve kuruluşlarla birlikte katılan ÇOMÜ Basın Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü hazırladığı Üniversite tanıtım standıyla ziyaretçi akınına uğradı.
     Rektör Prof. Dr. Sedat Laçinerin ziyaret ettiği stant, fuarın ilk gününde ayrıca Çanakkale Valisi Güngör Azim Tuna, Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, Çanakkale Milletvekili Ali Sarıbaş, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve çok sayıda idari amiri konuk etti.
     ÇOMÜ standında en ilgi çeken isim ise sanatçı Volkan Konak oldu. Prof. Dr. Sedat Laçinerle bir süre sohbet eden Konak, yaptığı değerlendirmede, Rektörümün hiçbir programını kaçırmıyorum. Kendisinin en sıkı takipçilerindenim. Yaptığı tüm açıklamaları ve çalışmaları takip ediyor, gururla izliyorum. Bir turizm fuarında Çanakkalenin en büyük değerlerinden biri olan üniversitemizi görmek beni çok mutlu etti. Tüm illerimiz çok kıymetli ancak Çanakkalenin öneminin daha çok farkında olunması ve kıymet verilmesi gerekir dedi.
     Rektör Laçiner, Volkan Konaka ÇOMÜde üretilen ve Troiayı anlatan seramik tabak hediye etti.
     Fuara katılan bir diğer isim de Atatürke benzerliğiyle dikkati çeken Göksel Kaya oldu. Kaya, ÇOMÜ standında üniversiteyle ilgili bilgiler aldı ve bolca hatıra fotoğrafı çektirdi.
    
     Muhabir: Fikriye Susam Uyar
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber ÇOMÜ EMITT Fuarında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER