Darendede huzur toplantısı yapıldı

Darendede huzur toplantısı yapıldı


MALATYA (A.A) - Darende İlçe Emniyet Müdürlüğünce gerçekleştirilen Huzur Toplantılarının onuncusu Hacı Devriş Mahallesinde yapıldı.
     Fevzi Erdem Sami Salonundaki toplantıda konuşan Darende Kaymakamı Mehmet Aktaş, devletin temsilcileri olarak vatandaşlara karşı sorumluluklarını hatırlama ve sorunları dinleme adına bu tür toplantıları yaptıklarını söyledi. Aktaş, amaçlarının vatandaşlardan gelen talep ve önerileri dinleyerek, ilçe huzurunu korumak olduğunu ifade etti.
     İlçe Emniyet Müdürü Salih Köken de güvenlik olarak Darendenin huzurlu bir ilçe olduğunu söyledi. Toplantılarla halkın yanında olmayı arzuladıklarını dile getiren Köken, Sizlerin yanında sizlere ne kadar yakın olursak sizlerle ne kadar iç içe olursak, daha fazla dertlere çözüm üretiriz dedi.
     İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından her mahallede bir konunun ön planda tutularak vatandaşların bilgilendirildiği toplantıda, sinevizyon sunumu ile silah kullanma, havai fişek ve patlayıcı maddelerle düğünlerde ve eğlence yerlerinde silah kullanmanın tehlikeleri anlatıldı.
     Toplantıya, emniyet görevlileriyle Hacı Derviş Mahallesi Muhtarı Ruhi Benli, İl Genel Meclis Üyesi Mehmet İnce ve mahalle sakinleri katıldı.
    
     Muhabir: Aslan Tektaş / Tuba Karahan
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Darendede huzur toplantısı yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER