Denizlide Halka Arz Seferberliği

Denizlide Halka Arz Seferberliği


DENİZLİ (A.A) - Halka Arz Seferberliği Denizli Toplantısı, 1 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek.
     İMKBden yapılan açıklamaya göre, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB) ve Türkiye Sermaye Piyasası Aracı Kuruluşlar Birliği (TSPAKB) tarafından yürütülen Halka Arz Seferberliği çalışmaları kapsamında, Denizli Ticaret Odası ve Denizli Sanayi Odası işbirliği ile Denizlide toplantı gerçekleştirilecek.
     Şirketleri halka arz konusunda bilgilendirmek ve teşvik etmek amacıyla Denizli Ticaret Odasında 1 Kasımda gerçekleştirilecek Halka Arz Seferberliği - Denizli Toplantısına İMKB Başkanı M. İbrahim Turhan, SPK İkinci Başkanı M. Emin Özer, TSPAKB Genel Sekreteri İlkay Arıkan, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci ve Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer konuşmacı olarak katılacak.
     Denizli Ticaret Odası ile Denizli Sanayi Odası üyeleri ile, Denizli, Uşak, Afyon, Burdur illerinde faaliyet gösteren şirketleri, hissedarları ile buluşmayı hedefleyen toplantı kapsamında Şirketlerin Geleceği İçin Başarının Anahtarı: Halka Arz konulu bir panel düzenleneceği kaydedildi.
    
     Muhabir: Mustafa Dermencioğlu
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Denizlide Halka Arz Seferberliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER