Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Erkan:

Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Erkan: 3-2 yenilmemiz, sergilediğimiz oyunun karşılığı değil


DENİZLİ (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta yer alan Denizli Belediyesporun teknik direktörü Adnan Erkan, Pazar günü Bayrampaşaspora 3-2 mağlup olmaları ile ilgili 3-2 yenilmemiz, sergilediğimiz oyunun karşılığı değil dedi.
     Erkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, kendi seyircileri önünde çıktıkları ilk maçı mağlubiyetle kapayan takımda yenilginin verdiği moral bozukluğu yaşandığını, defansın en tecrübeli isimlerinden Hasan Demirin kart cezalısı durumuna düşmesinin üzüntülerini katladığını belirtti.
     İlk yarıyı 1-0 önde tamamladıklarını kaydeden Erkan, İkinci yarının başlamasıyla beraber bir penaltı ve Hasan Demirin kırmızı kart görmesi, akabinde diğer oyuncumuzu değiştirmeden golü yememiz, 2 dakika içinde hem sayısal, hem de skor anlamında oyun planlarımızı altüst etti dedi.
     Erkan, gerekli değişiklikleri yaptıklarını, iyi futbol oynadıklarını ifade ederek, şöyle konuştu:
     Gol için çıkarken bir gol daha yedik. 3-2 yenilmemiz, sergilediğimiz oyunun gerçek hakkı değil. Ama bu tarz sonuçlar ligin başında olabilir. Gerçekten iyi top oynadık ve iyi futbolculardan kurulu bir takımız. Bu yenilgiyi ileride telafi edeceğimizi umuyorum ama bu maçtan da ders alacağımız bazı pozisyonlar var. Onları da çözeceğiz.
    
     Muhabir: Fatma Karakış / Mustafa Dermencioğlu / Halil Şahin
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Erkan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER