Derikteki patlama

Derikteki patlama -Şehit polis memuru Ayanın baba evinde yas var


BURDUR (A.A) - Teröristler tarafından Mardinin Derik ilçesinde düzenlenen bombalı saldırıda şehit düşen polis memuru Orhan Ayanın Burdurdaki baba evinde yas var.
     Şehit polis memuru Ayanın memleketi merkeze bağlı Aziziye köyündeki baba ocağına acı haber, akşamüstü ulaştı. Oğlunun öldüğü haberini Burdur Vali yardımcısı Bahir Altunkaya ve Emniyet Müdürü Celal Aydoğandan alan kalp hastası baba Ali (79) ve anne Kezban (68), gözyaşlarına boğuldu. Şehidin evinin önüne büyük bir Türk bayrağı asıldı komşuları da balkon ve pencerelerine Türk bayrakları astı.
     Haber üzerine Ayan ailesinin yakınları ve komşuları şehidin baba evine giderek başsağlığı diledi. Evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen Orhan Ayanın Konyadan Mardine geçici olarak görevlendirildiği öğrenildi.
     Derik ilçe merkezinde yola konulan patlayıcının, özel harekat polislerini taşıyan akrep aracının geçişi sırasında infilak etmesi sonucu polis memuru Orhan Ayan şehit olmuş, Musa Şahin ve Alaettin Etyemez adlı iki polis memuru da yaralanmıştı.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe / Yusuf Karadağ
     Yayıncı: İbrahim Uyar

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER