Dernekten engelliye tekerlekle sandalye yardımı

Dernekten engelliye tekerlekle sandalye yardımı


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehir Çevre Koruma ve Geliştirme Derneği tarafından bir engelliye tekerlekli sandalye yardımı yapıldı.
     Dernek Başkanı Güner Sümer, Zübeyde Hanım Kültür Merkezinde düzenlenen törende, Gültepe Mahallesi Halk Meclisi Komisyonu adına engelli Kazım Durura tekerlekli sandalyeyi teslim etti.
     Çeşitli alanlarda diğer derneklerle ortak çalışmalar yaparak sosyal sorumluluk projesi kapsamında yardımlarda bulunduklarını belirten Sümer, engellilerin toplumda birçok sorunu bulunduğunu söyledi.
     Sümer, engellilerin daha rahat yaşaması, hayata bağlanması ve toplumda bir yere sahip olabilmesi için moral ve ekonomik yönlerden onlara yardımcı olunması gerektiğini anlatarak, Engellilerin iş sahibi yapılarak üretici durumuna geçirilmesi gerekmektedir. Üretici olmaları durumunda hem moral ve hem de ekonomik yönden durumları daha iyi olacaktır dedi.
     Engellilere tekerlekli sandalye yardımlarının süreceğini dile getiren Sümer, kısa sürede ikinci tekerlekli sandalyeyi bir engelliye hediye edeceklerini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Ferhat Barulay
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Dernekten engelliye tekerlekle sandalye yardımı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER