Dünya Sağlığı İçin Hareket Et Günü

Dünya Sağlığı İçin Hareket Et Günü -Kırklarelide "Sağlıklı Hayat Yürüyüşü" düzenlendi -Vali Yaman: -"Halkımızın spor yapmasını istiyoruz" (Fotoğraflı - Görüntülü)


KIRKLARELİ (A.A) - Dünya Sağlığı İçin Hareket Et Günü dolayısıyla Kırklareli Sağlık Müdürlüğünce "Sağlıklı Hayat Yürüyüşü" düzenlendi.
     İstasyon Caddesinde bir araya gelen Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, Kırklareli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Mustafa Saymaz, İl Sağlık Müdürü Metin Bozkır, Halk Sağlığı İl Müdürü Nihat Kutluay, sağlık çalışanları, öğrenciler ve vatandaşlar, Vilayet Meydanına yürüdü.
     Vali Yaman, burada yaptığı açıklamada, sağlıklı yaşam için düzenli beslenmenin ve spor yapmanın önemli olduğunu vurguladı.
     Günde yaklaşık 1,5 saat spor yaptığını anlatan Yaman, "Bizler de yürüyüşe katılarak vatandaşlarımıza örnek olmak istedik. Halkımızın spor yapmasını istiyoruz. İnşallah Kırklareli halkı her gün bu şekilde yürür. Sağlıklı bir kentiz. Spor yapmaya ve düzenli beslenmeye devam edersek sağlıklı olmaya da devam ederiz" diye konuştu.
    
     Muhabir: Özgün Tiran / Cihan Demirci
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Dünya Sağlığı İçin Hareket Et Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER