Emniyet Müdürü Kızılaydan THKya ziyaret

Emniyet Müdürü Kızılaydan THKya ziyaret


SİVAS (A.A) - Sivas Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay, Türk Hava Kurumu (THK) Sivas Şubesini ziyaret etti.
     THKden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kızılay, THKnin Sivasta gençlere yönelik önemli faaliyetlerde bulunduğunu, bu tür yararlı faaliyetleri görmekten memnun olduğunu aktardı. Çalışmalara destek verilmesi gerektiğini belirten Kızılay, THK Sivas Şubesi gerçek amacı doğrultusunda çalışmalar sergilemektedir. Biz de teşkilat olarak her zaman yanınızdayız. Bu şube aynı zamanda bizim de şubemiz, çalışmalarınızda başarılar diliyoruz ifadelerini kullandı.
     THK Sivas Şube Başkanı Halil Işın ise, yürütülen faaliyetler hakkında Kızılaya bilgi verdi. Işın, ilk yerli eğitim uçağının 2014 yılında tamamlanarak üretimine başlayacak olmasının THK tarihinde önemli bir aşama olacağını aktardı. THK Üniversitesinin bir yüksek okul, iki fakülte ve uçak ve helikopter bakım onarım merkezinin oluşması çalışmalarının Sivasta sürdürüldüğünü belirten Işın, şunları kaydetti:
     Gençlerimize yönelik havacılıkla ilgili eğitimler her geçen yıl artarak devam etmektedir. Şehrimizde havacılığa olan ilgi her geçen yıl artarken, biz de Sivas Şubesi olarak artan taleplere göre programlarımızı geliştirerek daha fazla hizmet vermenin gayreti içerisinde olacağız.
    
     Muhabir: Merve Topuz
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Emniyet Müdürü Kızılaydan THKya ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER