Ereğli Köylere Hizmet Götürme Birliği toplantısı

Ereğli Köylere Hizmet Götürme Birliği toplantısı


ZONGULDAK (A.A) - Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, Çömlekçi köyü ile Akköy arasındaki kalan 6 kilometrelik yolun asfaltını, bu yıl ya da önümüzdeki yıl yapacaklarını bildirdi.
     Çay, Ereğli Köylere Hizmet Götürme Birliği toplantısında yaptığı konuşmada, 2012 yılında yapılan çalışmaları gözden geçirdiklerini ve 2013 yılında yapılması hedeflenen çalışmalarla ilgili değerlendirmede bulunduklarını söyledi.
     İl Özel İdaresinin desteği ve KÖYDESden de gelecek ödenek doğrultusunda 17 bin ton rotmiks malzemesiyle mevcut köy yollarında iyileştirme yapacaklarını ifade eden Çay, şöyle konuştu:
     Çömlekçi köyü ile Akköy arasındaki kalan 6 kilometrelik mesafenin alt yapısını hazırlayarak, bu yıl ya da önümüzdeki yıl asfaltını sağlayacağız. Böylelikle ilçeye bağlı 88 köy yolumuzun Ereğliye olan bağlantısını asfalt yol kapsamına almış olacağız. Stabilize yol bağlantısı kalmayacak. Yine bunun yanında içme suyu ile ilgili iyileştirmelerimiz olacak. Buna benzer çalışmalarımıza devam edeceğiz.
     İlçe Özel İdare şantiyesinde bulunan araçların, Ereğli-Zonguldak karayolu ile Gökçeler beldesi arasında kalan yolda çalışmalarını sürdürdüğünü aktaran Çay, elimizdeki imkanlar doğrultusunda da iyileştirme çalışması yaparak, hiç olmazsa bu yıl asfalt çalışmasına başlamayı hedeflediklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş/Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Ereğli Köylere Hizmet Götürme Birliği toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER