Saraçoğlu ve Keykubat sosyal tesislerinde sona

Saraçoğlu ve Keykubat sosyal tesislerinde sona yaklaşıldı


KONYA (A.A) - Karatay Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan ve inşaat çalışmaları devam eden Saraçoğlu ve Keykubat Sosyal Tesisleri ve Taziye Evinin yapımında sona gelindi.
     Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, gazetecilere yaptığı açıklamada, sayısı dörde yükselen taziye evlerinin ikisinin faaliyette olduğunu diğer ikisi olan Saraçoğlu ve Keykubat sosyal tesisleri ve taziye evinin ise yapımlarının devam ettiğini ifade etti.
     Çalışmaların en kısa zamanda tamamlanarak halkın hizmetine sunulacağını belirten Hançerli, Konyada ilk olarak Karataya yapılan sosyal tesis ve taziye evleriyle vatandaşın ayrıcalıklı bir hizmete daha kavuştuğunu dile getirdi.
     Hançerli, 2012nin Ekim ve Kasım aylarında temel atma törenleri gerçekleşen Saraçoğlu ve Keykubat sosyal tesisi ve taziye evlerinin günün şartlarına uygun ve modern bir dizayn ile yapımının gerçekleştiğini, bu tesisin içerisinde büyük ve küçük olmak üzere 2 adet salon, muhtar odası, servis mutfağı, kamera ve bilgi işlem odası ve KARMEK kursiyerlerinin eğitim göreceği dersliğin yer aldığını, ayrıca Keykubat Sosyal Tesislerinde ek olarak şadırvan, morg ve gasilhane bulunduğunu söyledi.
    
     Muhabir: Muhammed Boztepe
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Saraçoğlu ve Keykubat sosyal tesislerinde sona Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER