Fatih Projesi

Fatih Projesi -Zonguldakta proje kapsamında 155 öğrenci ve 56 öğretmene tablet bilgisayar dağıtıldı


ZONGULDAK (A.A) - Zonguldakta, Fatih Projesi kapsamında 155 öğrenci ve 56 öğretmene tablet bilgisayar dağıtıldı.
     Proje kapsamında Mehmet Çelikel Lisesinde düzenlenen tablet bilgisayar dağıtım töreninde konuşan Vali Erol Ayyıldız, lisenin Zonguldakın en köklü okullarından biri olduğunu söyledi.
     Tablet bilgisayarların okullarda dağıtılmaya başlandığını ifade eden Vali Ayyıldız, Tablet bilgisayarların okulumuzda dağıtılmasını uygun bulduk. Lisemizden Zonguldaka ve Türkiyeye hizmet eden insanlar çıktı. Dağıtılan bilgisayarlar bozulacak diye düşünmeyeceksiniz. Bilgisayarları kullana kullana en kısa zamanda bozmaya çalışın. Bozulan bilgisayarları ben yaptıracağım. Bilgisayarı kullanacaksınız. Dağıtılan tablet bilgisayarlardan derslerinize çalışın. Böyle imkanlar bizim zamanımızda yoktu. Ama sizlere nasip oldu diye konuştu.
     İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek de Mehmet Çelikel Lisesinde proje kapsamında 155 öğrenci ve 56 öğretmene tablet bilgisayar dağıtıldığını belirterek, Kent merkezinde 3 okulumuzda toplam 582 öğrenci ile 149 öğretmene tablet bilgisayar dağıtacağız. Öğrencilerimiz tabletleriyle etkileşimli tahta üzerinden bakanlığımızın sağlamış olduğu içeriklere erişebiliyor dedi.
     Öğrenciler ise kendilerine tablet bilgisayar dağıtılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bilgisayarların derslerdeki başarıyı arttıracağını kaydetti.
     Konuşmaların ardından Vali Ayyıldız ve beraberindekiler tarafından 155 öğrenci ve 56 öğretmene tablet bilgisayar dağıtımı yapıldı.
    
     Muhabir: Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER