Feshane Gümüşhane Günleri

Feshane Gümüşhane Günleri


GÜMÜŞHANE (A.A) - İstanbul Gümüşhane Dernekler Federasyonu Genel Başkan Vekili Aytekin Günel, Feshane Gümüşhane Günlerinin İstanbulun Eyüp ilçesinde yapılacağını bildirdi.
     Günel, yaptığı açıklamada, Feshanede düzenlenen günlerin Anadolu illeri için bir gelenek haline geldiğini ve düzenlenen bu günlerin vitrine çıkma organizasyonu olduğunu belirtti.
     Günel, açıklamasında şunları kaydetti:
     Her yıl birçok ilin yaptığı gibi biz de Gümüşhanemizin sosyo-kültürel, turistik, ekonomik gibi değerlerini Feshane günleri aracılığı ile hem İstanbulda yaşayan hemşehrilerimizle buluşturmak hem de fuar alanını ziyaret edecek tüm İstanbullulara ve hatta tüm Türkiyeye tanıtmak amacıyla gerçekleştiriyoruz. Gümüşhanemizin marka değerinin oluşumuna önemli katkı sağlamakta olan bu organizasyona tüm hemşehrilerimizin, kurum ve kuruluşlarımızın gerekli ilgiyi göstermesi feshane günlerinin Gümüşhanemize yakışır şekilde gerçekleşmesi için önemlidir.
     Günel, 29 Mart Cuma günü Süleymaniye Camisinde kılınacak cuma namazından sonra Ahmet Ziyaüddin Gümüşhanevi Hazretlerinin kabrinin ziyareti ile dördüncü geleneksel Gümüşhane Feshane günlerinin başlayacağını ve 31 Martta sona ereceğini söyledi.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Feshane Gümüşhane Günleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER