Futbol: Bölgesel Amatör Lig 10. Grup

Futbol: Bölgesel Amatör Lig 10. Grup -KÜGİAD yöneticileri, Adapazarıspora karşı liderlik mücadelesi verecek Kütahyasporlu futbolcuları ziyaret edip baklava ikram etti


KÜTAHYA (A.A) - Kütahya Genç İşadamları ve Yöneticileri Derneği (KÜGİAD) yöneticileri, Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10. Grupta, 10 Şubatta deplasmanda Adapazarıspor karşısında liderlik mücadelesi verecek Kütahyasporlu futbolcuları ziyare edip baklava ikram etti.
     Dernekten yapılan yazılı açıklamaya göre, grupta şampiyonluğu hedefleyen mavi-lacivertli ekibe tam destek veren KÜGİAD Başkanı Mithat Delen ile Yönetim Kurulu üyeleri Erol Akdemir, Merve Özçınar Gül, Osman Baş, Ali Korkmaz, taktik antrenman öncesi teknik heyet ve futbolcularla görüştü.
     Teknik heyet ve futbolculara baklava ikram eden KÜGİAD heyeti, Adapazarıspor maçında başarılar diledi.
     Delen, her zaman Kütahyasporun yanında olduklarını belirterek, Gönül istiyor ki, Kütahyaspor daha iyi noktalarda olsun ama mevcut konumu KÜGİAD olarak başarılı buluyoruz. Mevcut yönetim, güzel işlere imza atıyor. Takım iyi sonuçlar alıyor. Lider Adapazarısporu yendikleri takdirde lider olacaklarına yürekten inanıyoruz ifadelerini kullandı.
     Kulüp Başkanı Ahmet Tekdemir de takımın başarı düzeyini yükselttikçe gelen desteklerin büyük öneme sahip olduğunu bildirdi.
    
     Muhabir: Hadi Şengül
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Futbol: Bölgesel Amatör Lig 10. Grup Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER