Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Adana Demirspor Başkanı Serin, Adanaspor Başkanı Akgülü ziyaret etti -Önder Serin: -Bizim burada sağladığımız bütünlüğü şehir sağlarsa, 2 takım da Süper Lige çıkar -Bayram Akgül: -Adanaspor


ADANA (A.A) - Adana Demirspor Başkanı Önder Serin, hafta sonu oynanacak maç öncesi Adanaspor Başkanı Bayram Akgülü ziyaret etti.
     Önder Serin, Adana Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan ile Adanasporun idmanlarını sürdürdüğü Çukurova Belediyesi Osman Yereşen Spor Kompleksine yaptığı ziyarette, daha sonraki maçlarda yarı yarıya seyirci oranıyla maçların izlenmesini temenni ettiklerini söyledi.
     Serin, bu durumun emniyet açısından sıkıntı yaratıp yaratmayacağını bilmediklerini, ancak Akgül ile beraber bunun gerçekleşmesini istediklerini belirterek, Ayrıca, Adanaspora da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Bizim burada sağladığımız bütünlüğü eğer şehir sağlarsa, 2 takım da Süper Lige çıkar. Ama bütün kurum ve kuruluşlar bu bütünlüğü sağlamalı. Adana marka şehir olmak istiyorsa, ne sanayisi, ne limanı, ne de başka bir şeyi olmasına gerek yok. Süper Ligde bir takımı olsun diğerleri zaten arka arkaya gelecektir. Bunun örneği bir çok şehirde var. Mesela Sivas deyince maalesef akla Sivasspor geliyor. Elazığ ve Eskişehir de öyle, Adanayı da inşallah ilk önce kulüpleriyle anacağız dedi.
     Bayram Akgül de, biletlerin toplu verilmemesine yönelik bazı eleştirilerin olduğunu hatırlatması üzerine, biletlerin gişede satılmasının kendi kararı olmadığını ifade ederek, 6222 sayılı yasaya göre biletin toplu satılamayacağına yönelik kesin hüküm var. Adanaspor kale arkasının maç bileti kaç liraysa, Adana Demirspor taraftarına da o kadar olacak diye konuştu.
     Adana Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan ise Adanaspor ve Adana Demirsporun kentin güzide takımları olduğunu ve Süper Ligde görmeyi arzu ettiklerini belirterek, Valimiz Hüseyin Avni Coş maç günü tribün liderleriyle bir kahvaltı yapacak. Vefakar ve cefakar, mağlubiyette de galibiyette de takımını destekleyen seyircimiz, bu sürece katkı sunacaktır dedi.
     Birbirlerine takımlarının formalarını hediye eden Serin ve Akgül, bir süre Adanasporun antrenmanını izledi.
    
     Muhabir: İbrahim Erikan/Ali Güreli
     Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER