Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Adana Demirspor Teknik Direktörü Uğur: -"1461 Trabzon maçında ilk 6 hedefini yakalama adına önemli bir galibiyet aldık


ADANA (A.A) - Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, deplasmanda 1-0 kazandıkları 1461 Trabzon maçında ilk 6 hedefini yakalama adına önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.
     Uğur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta deplasmanda yaptıkları ve 1-0 kazandıkları 1461 Trabzon maçında takımın çok iyi performans sergilediğini ifade etti.
     Aldıkları galibiyetin çok önemli olduğunu belirten Uğur, "Zorlu bir müsabakayı iyi futbol oynayarak, iyi mücadele ederek kazandığımız için mutluyuz. 1461 Trabzon maçında ilk 6 hedefini yakalama adına önemli bir galibiyet aldık. Emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz" dedi.
     Bu hafta sahalarında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Uğur, şunları kaydetti:
     "Hazırlıklarımız sürüyor. Ligde yapacağımız 5 çok kritik maç var. Bunlardan ilki Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşması. Zor olacak, onların da hedefleri var. Zorlu geçecek ama biz iç sahada uzun zamandır kazanamıyoruz. İnşallah bu maçı kazanıp, taraftarımızı mutlu ederek ayrı bir şekilde motive olmak istiyoruz.
     Uğur, ligde kalan maçlarını alt sıralarındaki takımlarla yapacaklarını hatırlatarak, "Bir anlamda küme düşecek takımı belirleyecek maçlar yapacağız" diye konuştu.
    
     Muhabir: Volkan Kaşik
     Yayıncı: Tevfik Işık

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER