Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Erkan: Hazırlık maçlarında takım olarak sergilediğimiz futbol bizleri umutlandırdı


DENİZLİ (A.A) - Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Adnan Erkan, hazırlık maçlarında sergiledikleri oyunun kendilerini umutlandırdığını belirtti.
     Devre arası hazırlıklarını Antalyada sürdüren Denizli Belediyespordan yapılan yazılı açıklamada, Denizli Belediyesporun Antalyadaki 2. hazırlık maçını da kazandığı ifade edildi.
     Almanyanın Bölgesel Lig Batı Grubunda 37 puanla 6. sırada bulunan ve bünyesinde Serkan ve Fatih isminde iki Türk futbolcu bulunan Sportfreunde Siegen takımıyla otel sahasında karşılaşan Denizli Belediyesporun, ilk yarıda 2-0 geriye düştüğü maçı 3-2 galip bitirdiği kaydedildi.
     Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Adnan Erkan, 20 futbolcusuna şans verdiğini ve karma bir takımla sahaya çıktıklarını belirterek, Her futbolcuyu görme imkanımız oldu. Hazırlık maçlarında takım olarak sergilediğimiz futbol ileriye dönük bizleri umutlandırdı. Cumartesi günü Fethiyespor ile yapacağımız üçüncü ve son hazırlık maçı ile 10 günlük kampı noktalayacağız dedi.
    
     Muhabir: Mustafa Dermencioğlu / Mustafa Yıldırım / Ülkü Parlakyıldız Karakuş
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER