Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Turgutluspor Teknik Direktörü Basatemur: Bu sezon ligde kalıp seneye zirve mücadelesi verecek bir takım kurma yolunda sağlam ve kararlı adımlar atacağız


MANİSA (A.A) - Turgutluspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemur, bu sezon ligde kalıp seneye zirve mücadelesi verecek bir takım kurma yolunda sağlam ve kararlı adımlar atacaklarını belirtti.
     Turgutluspor, hafta sonunda sahasında oynayacağı Polatlı Bugsaşspor karşılaşmasının hazırlıklarını Irlamaz Tesislerinde sürdürüyor.
     Teknik direktör Burhanettin Basatemur, gazetecilere yaptığı açıklamada, Tarsus deplasmanında kaybettikleri 3 puanı bu hafta oynayacakları Polatlı Bugsaşspor karşılaşmasında telafi etmek istediklerini dile getirdi.
     Sahalarında iyi futbol oynadıklarını ifade eden Basatemur, şöyle konuştu:
     Bu haftada aynı oyunu sergileyerek kazanmak ve geçen hafta elimizden kaçırdığımız avantajı geri almak istiyoruz. Takımın 3 önemli isminin durumu maç saatinde belli olacak ancak biz Turgutluspor olarak kim oynarsa oynasın sahaya 11 kişi çıkıyoruz ve her maçımızı kazanmak istiyoruz. Bu sezon ligde kalıp seneye zirve mücadelesi verecek bir takım kurma yolunda sağlam ve kararlı adımlar atacağız. Pazar günü oynayacağımız karşılaşmada göreve geldiğim günden bu yana desteklerini esirgemeyen taraftarımızı tribünlere bekliyoruz.
     Bu arada, Polatlı Bugsaşspor maçı biletlerinin fiyatları açık 3, kapalı 5 lira olarak belirlendi.
    
     Muhabir: Erkan Şimşek / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER