Futbol: Spor Toto Süper Lig

Futbol: Spor Toto Süper Lig -Orduspor Kulübü Basın Sözcüsü Yıldırım: -Sözün bittiği yerdeyiz, kalan 9 maçımızı da kazanmak istiyoruz


ORDU (A.A) - Orduspor Kulübü Basın Sözcüsü Levent Yıldırım, Sözün bittiği yerdeyiz, geriye kalan 9 maçımızı da kazanmak istiyoruz dedi.
     Yıldırım, Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, ligde artık kaybetmeye tahammüllerinin kalmadığını söyledi.
     Teknik kadro ve futbolculara güvendiklerini ifade eden Yıldırım, şöyle konuştu:
     İyi bir takım olmamıza rağmen, sezon içerisinde şanssızlıklar yaşadık. Sözün bittiği yerdeyiz, kalan 9 maçımızı da kazanmak istiyoruz. Bunu yapacak güçte olduğumuzu biliyoruz. Yeter ki futbolcularımız inansın. Gerisinin geleceğine camia olarak inancımız tam.
    
     -Biletlerin büyük bölümü satıldı-
    
     Yıldırım, ligde 17 Mart Pazar günü sahalarında Gaziantepspor ile karşılaşacaklarını anımsatarak, bu maçta taraftar desteğine ihtiyaçları olduğunu dile getirdi.
     Bilet fiyatlarında indirime gittiklerini vurgulayan Yıldırım, Gaziantepspor maçında her zaman yanımızda bulunan taraftarımıza ciddi şekilde ihtiyacımız olacak. Biletlere taraftarımız yoğun ilgi gösterdi. Satılmayan 2 bin 500 civarında bilet kaldı. Maç saatine kadar bu biletlerin de satılacağını tahmin ediyoruz ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Gökhan Gücüklüoğlu
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto Süper Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER