Futbol: Ziraat Türkiye Kupası

Futbol: Ziraat Türkiye Kupası -1461 Trabzon Kulübü Başkanı Şen: Grupta ilk gollerimizi atarak ilk galibiyetimizi almak istiyoruz


TRABZON (A.A) - Futbolda Ziraat Türkiye Kupası (A) Grubunda yarın sahasında Sivassporu konuk edecek olan PTT 1. Lig takımlarından 1461 Trabzon, gruptaki ilk galibiyetini almak istiyor.
     Kupanın 5. turunda Galatasarayı 2-1 mağlup ederek gruplara kalan ancak grupta Bursaspor ve Fenerbahçe ile oynadığı maçlardan mağlubiyetle ayrılan Karadeniz ekibi, sahadan galibiyetle ayrılmaya çalışacak.
     Kulüp Başkanı Suat Şen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fenerbahçe maçında futbolcuların galibiyeti kaçırdıkları için üzgün, ancak ortaya koydukları mücadele için de mutlu olduklarını ifade etti.
     Trabzona yakışır bir futbol ortaya koyduklarını ifade eden Şen, Oynadığımız futbol herkes tarafından takdir ediliyor. Yine aynı mücadelemizi göstereceğiz. Grupta galibiyetleri hak eden bir takımız. Sivasspor maçında gruptaki ilk gollerimizi atarak ilk galibiyetimizi almak istiyoruz dedi.
     Hüseyin Avni Aker Stadında 18.30da başlayacak karşılaşmayı Kutluhan Bilgiç yönetecek.
     Sakat veya cezalı oyuncu bulunmayan Karadeniz ekibinin yarınki karşılaşmaya Fatih, Göksu, Mehmet Kuruoğlu, Mustafa Akbaş, Kadir Keleş, Ofoedu, Sercan, Yusuf, Emrullah, Abdülkadir ve Abdulllah muhtemel 11i ile çıkması bekleniyor.
    
     Muhabir: Selçuk Kılıç
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Futbol: Ziraat Türkiye Kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER