Gaziantepteki patlama

Gaziantepteki patlama -Kütahyada Türkiye Kamu-Sene bağlı sendikaların üyeleri terörü lanetledi


KÜTAHYA (A.A) - Kütahyada, Türkiye Kamu-Sene bağlı sendikaların üyeleri, Gaziantepte PKK terör örgütünün düzenlediği bombalı saldırıyı kınadı, terörü lanetledi.
     Valilik önünde toplanan üyeler adına açıklama yapan Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Mehmet Karabekir, son günlerde artan hain terör olayları nedeniyle tüm halkın derin üzüntü içinde olduğunu söyledi.
     Eli kanlı terör örgütünün gerçek yüzünü mübarek Ramazan ayında bir kez daha gösterdiğini belirten Karabekir, şöyle konuştu:
     Terör kurbanları arasında çocuklar da bulunmaktadır. Caniler, hain emellerini silahsız masum vatandaşlarımız üzerinde oynanan oyunlarla gerçekleştirme çabasındadır. Ne yazık ki henüz Gaziantep saldırısının yankıları sürerken, bugün de Hakkariden 5 şehit haberiyle yine yüreklerimiz yandı. İnanıyoruz ki bu vahşi eylemleri gerçekleştiren caniler, akıttıkları kanda boğulacaktır.
     Öfkelerinin çığ gibi olmasına rağmen devletin bekası için gözyaşlarını içlerine akıttıklarını dile getiren Karabekir, Acımızı içimize gömüyoruz. Dik duracağız. Birlik ve beraberliğimizi bozmayacağız, metanetimizi koruyacağız. Bu devlet, bizim en değerli varlığımız. Bu devlete sahip çıkmak da her Türk vatandaşının asli görevidir. Ancak öfkemiz ve acımız gözlerimizi kör etmemeli, bin yıllık kardeşliğimize gölge düşmemelidir dedi.
    
     Muhabir: Hadi Şengül
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Gaziantepteki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER