Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu yabancı dil kursu açıyor


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Üniversitesi Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu (MYO) yabancı dil kursu açıyor.
     Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Cahit Bağcı, yaptığı yazılı açıklamada, sanayi bölgesinde ihtiyaç duyulan Çince, Rusça, Arapça dillerinde eğitim verileceğini bildirdi.
     Kursların her bir dil için 15 hafta 90 saat süreceğini aktaran Bağcı, şunları kaydetti:
     Kursta, haftada iki gün ders verilecek olup, çalışanların mesai saatlerinde sıkıntı yaşamaması için dersler 18.00-21.00 saatleri arasında yapılacaktır. Kurslara yoğun talep alıyoruz. Bu kurslar üniversite-sanayi işbirliğini güçlendirecektir.
     Bağcı, kurs talebinin 0342 337 11 37 numaralı telefondan Öğretim Görevlisi Cengizhan Karaca ve Mehmet Körpiye iletebileceğini belirtti.
    
     -GAÜNde konser
    
     Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu (MYO), Türk halk müziği konseri düzenlendi.
     Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, Gaziantep Üniversitesinin 40. yılı etkinlikleri kapsamında MYO öğrencilerine konser verildi.
     Üniversitenin Kültür Müdürlüğü Koordinatörü Öğretim Görevlisi Mustafa Arslan ve Kültür Müdürlüğü Müzik Koordinatörü Ersin Yıldırımerin çalışmalarıyla hazırlanan konsere öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.
     MYO Müdürü Prof. Dr. Cahit Bağcı, öğrencilerin moral ve motivasyonunu artıran bu tür etkinlere devam edileceğini kaydetti.
    
     -Vicem Yat, Palm Beach Bot Showa katıldı
    
     Türkiyenin en büyük yat üreticilerinden olan Vicem Yat, 5 tekneyle Amerikanın Florida eyaletindeki tatil cenneti Palm Beach şehrinde düzenlenen bot şova katıldı.
     Holdingden yapılan açıklamaya göre, SANKO Holding şirketlerinden olan Vicem Yat, bu yıl 23üncüsü düzenlenen bot şova 5 tekneyle katılarak 12 yıldır sürdürdüğü Amerika serüvenine istikrarlı ve başarılı bir şekilde devam ettirdi.
     Amerika piyasası olan Vicemi bu yılki bot şovda, SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu da yalnız bırakmadı ve çalışanlara moral desteği sağladı.
     Geniş model ağına sahip olan Vicem Yat, Palm Beach Bot Showda Vicem 30, Vicem 36, Vicem 40, Vicem 77 ve Vicem 80 modellerini sergiledi. Su üzerine kurulan büyük yüzen sergi alanı etrafına dizilen 5 tekne, fuar katılımcılarından yoğun ilgi gördü.
     Bu arada, 2013 Palm Beach Bot Showda, Vicem Yat 4 tekne satışı gerçekleştirdi. 1991 yılında kurulan Vicem Yatın 130u Amerikada olmak üzere, 10-46 metre aralığında toplam 180 teknesi sularda bulunuyor.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER