Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu, GTO Başkanı Bartıkı ziyaret etti


GAZİANTEP (A.A) - Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Başkanı Eyüp Bartıkı ziyaret etti.
     Şahinbey Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Başkan Tahmazoğlu, GTO başkanlığına seçilen Bartıkı ziyaret etti, kendisini ve yönetimi kurulunun hayırlı olmasını diledi.
     Tahmazoğlu, GTOnun şehrin önemli kurumlarından biri olduğunu belirterek, Belediye olarak Gaziantepte ticaretin ve sanayinin gelişmesi konusunda her zaman işbirliği yapmaya hazır olduklarını bildirdi.
     Birçok kurum ve kuruluşla iş birliği içerisinde olduklarını ifade eden Tahmazoğlu, şunları kaydetti:
     "Yeni bir heyecan, taze kanla başlamış oldunuz. Bugün ilk göreviniz ve ilk ziyaretçiniz de biz olduk. Bu da bizim için güzel bir şey. GTO tabi ki şehrimizin önemli kurumlarından bir tanesi. Şehrimizde ticaretin sanayinin geliştirilmesi noktasında önemli görevler icra ediyor. Ticaretin ve sanayinin geliştirilmesi bizim görevlerimizin de arasında yer alıyor. Bu konuda Şahinbey Belediyesi olarak birçok kurum ve kuruluşla iş birliği yapıyoruz. Sizlerle de ortak yapabileceğimiz her ne olursa iş birliği yapmaya hazırız" ifadelerini kullandı.
     Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren GTO Başkanı Bartık ise Tahmazoğluna teşekkür etti.
    
     -Down sendromlu çocuklara ve ailelerine seminer verildi-
    
     Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen "Down-Up projesi" kapsamında down sendromlu çocuklara ve ailelerine seminer verildi.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Çetin Emeç Toplantı Salonunda gerçekleşen seminerde Mehmet Bozkurt, engelli bireylerin karşılaştıkları problemler ve çözümleri, Sibel Çuhadar ise aile tutumları ve bütünleştirme eğitimi konularında bilgiler verdi.
     Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, belediye olarak down sendromlu çocuklara yönelik proje sayesinde çocukların eğitimlerle kendilerini geliştirdiklerini belirtti.
     Projeyle kentte yaşayan 40ın üzerinde çocuğun eğitimini sosyal rehabilitasyonunu sağladıklarını vurgulayan Güzelbey, "En önemlisi onlara bir güven getirdik. Yani artık Biz de yaşıyoruz bilincini yerleştirdik. Bu çocuklara sahip çıkmak toplum adına önemli" değerlendirmesinde bulundu.
    
     Muhabir: Yusuf Atlıhan
     Yayıncı: Ömer Fansa
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER