Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Başkanı Ceylan:

Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Başkanı Ceylan: Yerel yöneticilerin, ciritin gelişmesi noktasında sorumluluk üstlenmesi gerekiyor


ERZURUM (A.A) - Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Alparslan Ceylan, ciritin gelişmesi noktasında yerel yöneticilerin de sorumluluk üstlenmesi gerektiğini söyledi.
     Ceylan, Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengizi makamında ziyaret ederek, belediyenin ata sporu cirite desteğinden dolayı teşekkür etti.
     Ata sporunun gelişmesini sağlayacak çalışmalar yapacaklarını vurgulayan Ceylan, tesisleşme sorununu gidererek, geleneksel sporların ulusal vizyonda yer alması için çalıştıklarını ifade etti.
     Erzurumun geleneksel spor dallarından ciritin ana vatanı olduğunu vurgulayan Ceylan, yerel yöneticilerin de bu sporun gelişmesi noktasında sorumluluk üstlenmesi gerektiğini belirtti.
     Aziziye Belediye Başkanı Cengiz de belediye olarak sporun her branşının gelişmesi için çalıştıklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:
     İmkanları kısıtlı bir belediye olmamıza karşın, destek isteyen her kulübümüze imkan sağlıyoruz. Özellikle ilçemizde ata sporu ciriti yaşatmak adına fedakarlık örneği sergileyen cirit kulüplerimize elimizden geldiği kadar destek sunuyoruz. Biz, bir atın beslenmesinin ve bakımının maliyetini iyi biliyoruz. Ciriti yaşatan sporcuların da nasıl bir fedakarlık örneği sergilediklerini bildiğimiz için imkanlarımız oranında destek sağlıyoruz.
    
     Muhabir: Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Zekeriya Kaya
<< Önceki Haber Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Başkanı Ceylan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER