Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Bozüyüksporda Pendikspor maçı hazırlıkları


BİLECİK (A.A) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bozüyükspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Pendikspor maçının hazırlıklarına başladı.
     Bozüyükspor Teknik Direktörü Erdal İşkar, tesislerde gazetecilere yaptığı açıklamada, Nazilli Belediyespor maçını kazanmak için sahaya çıktıklarını belirterek, ilk yarıda buldukları pozisyonları değerlendiremediklerini kaydetti.
     Pekdiksporun 26 puanının bulunduğunu ve sıralamada kendilerinden 5 puan üstünde bulunduklarını anımsatan İşkar, şöyle konuştu:
     Pendik deplasmanına mutlak puan ya da puanlar almak için gideceğiz. Artık 12 maçımız kaldı ve her maç bizim için final. Bundan sonraki maçlarda alacağımız puan ya da puanlar bizi üst sıralara taşıyacaktır. Deplasmandan puan ya da puanlarla döneriz. Şu anda takımda sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor.
     İşkar, Bandırmaspor maçında kırmızı kart gören ve Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 2 maç ceza alan Erman Namlının cezasını tamamladığını ve Pendikspor maçında forma giyeceğini de sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Barış Eren / Muhsin Arslan
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER