Genç girişimcilerden ASOya kutlama ziyareti

Genç girişimcilerden ASOya kutlama ziyareti -GGYD Başkanı Allıoğlu: -"KOSGEB işbirliğiyle kurslar düzenledik. Eğitim çalışmalarımıza katılan çok sayıda girişimci adayı, sağladığımız kredilerle bugün kendi işyerlerine kavuşmuş durumd


ANKARA (A.A) - Genç Girişim ve Yönetişim Derneği (GGYD) Başkanı Nezih Allıoğlu, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) işbirliğiyle düzenledikleri kurslara katılan pek çok girişimci adayının, sağlanan kredilerle kendi işyerlerini kurduklarını söyledi.
     GGYD Başkanı Allıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Ankara Sanayi Odası (ASO) başkanlığına yeniden seçilen Nurettin Özdebiri ziyaret ederek, başarı dileklerinde bulundu.
     Ziyarette ASOnun Ankara ve Türk sanayisi için önemine işaret eden Allıoğlu, "Türk sanayicileri için Ankara Sanayi Odası, Başkentteki temsilci gibidir. Her türlü sorunlarının çözümü noktasında en önemli görevlerin ASOya düştüğünü biliyoruz. Çabalarınızın ve çalışmalarınızın bundan sonra da başarıyla devam etmesini diliyoruz" dedi.
     Allıoğlu, girişimciliğin Türk ekonomisi için önemine dikkati çekerek, bu alanda KOSGEB işbirliğiyle kurslar düzenlediklerini ve kursa katılan pek çok girişimci adayının, sağlanan kredilerle kendi işyerlerini kurduklarını kaydetti.
     Ziyaretin ardından Allıoğlu, Nurettin Özdebire plaket takdim etti.
    
     Muhabir: Ayşenur Sağlam
     Yayıncı: Hamdi Ateş
<< Önceki Haber Genç girişimcilerden ASOya kutlama ziyareti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER