Giresunda deniz kenarında bulunan ceset

Giresunda deniz kenarında bulunan ceset -Cesedin, dalgalara kapılarak kaybolan üniversite öğrencisine ait olduğu belirlendi


BAYBURT (A.A) - Giresunda deniz kenarında bulunan cesedin, Bulancak ilçesinde dalgalara kapılarak kaybolan üniversite öğrencisi Abdulsamet Kahrımana (27) ait olduğu anlaşıldı.
     Kahrımanın kuzeni Cihat Kahrıman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Giresun Üniversitesi Bulancak Uygulamalı Bilimler Meslek Yüksekokulunda öğrenim gören Kahrımanın, 24 Martta Bulancakta deniz kenarında dalgalara kapılarak kaybolduğunu, o günden itibaren yürütülen arama çalışmalarından sonuç alınamadığını söyledi.
     Giresunda dün akşam deniz kenarında erkek cesedi bulunması üzerine olay yerine gittiklerini ifade eden Kahrıman, "Maalesef cesedin Abdulsamete ait olduğunu tespit ettik. Cesette çok fazla bozulma olmamış. Bu nedenle kimlik tespitini yapabildik" dedi.
     Olayın yaşandığı günden itibaren büyük üzüntü içinde olduklarını dile getiren Kahrıman, "Abdulsametin bulunması için aile olarak seferber olduk. Fakat elimizden bir şey gelmedi. Üzücü de olsa cesedine ulaşmamız tesellimiz oldu" diye konuştu.
     Kahrıman, amcasının oğlunun cesedinin otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumuna götürüldüğünü belirterek, "Burada yapılacak işlemlerin ardından cenazemizi teslim alacağız. Cenazeyi bugün, Bayburtun Beşpınar beldesindeki aile mezarlığında defnetmeyi planlıyoruz" diye konuştu.
    
     Muhabir: Abdulkadir Nişancı / Tuğba Yardımcı Mısır
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Giresunda deniz kenarında bulunan ceset Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER