Göcek koylarındaki restoranlar yıkılacak

Göcek koylarındaki restoranlar yıkılacak -Muğla Valisi Şahin: -Geçtiğimiz günlerde bu alanlarda gezi ve inceleme yaptım. Maalesef durum içler acısı. Dünyanın göz bebeği Göcek koylarındaki işletmeler çok kötü durumda (Fot


MUĞLA (A.A) - Muğla Valisi Fatih Şahin, Göcek koylarında incelemelerde bulunduğunu belirterek, Maalesef durum içler acısı. Dünyanın göz bebeği Göcek koylarındaki işletmeler çok kötü durumda dedi.
     Vali Şahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, sezon boyunca yatların uğrak yeri olan Göcek koylarında bulunan adaları dünyaca ünlü isimlerin gezdiğini, adalarda 5-6 restoran tarafından yiyecek ve içecek hizmeti verildiğini söyledi.
     Geçen günlerde bu alanlarda incelemelerde bulunduğunu anlatan Şahin, Maalesef durum içler acısı. Dünyanın göz bebeği Göcek koylarındaki işletmeler çok kötü durumda dedi.
     Bölgeye gelen yerli ve yabancı misafirleri Muğlayı en iyi şekilde temsil eden mekanlarda ağırlamak istediklerine değinen Şahin, Gerekli izinler kurullardan geçirildikten sonra planımız adalardaki yapıların tamamen yıkılması ve kurullardan onaylanmış estetik anlamda güzel, göze hitap eden yapılaşmanın izinli olarak yapılması. Kuruldan izinli mekan ve iskelelerin yaptırılması ile ilgili prosedür işlemeye başladı. Amacımız bu çalışmayı hızlı şekilde bitirip önümüzdeki sezona yetiştirmek diye konuştu.
    
     Muhabir: Durmuş Genç
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Göcek koylarındaki restoranlar yıkılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER