Hentbol: Erkekler Süper Ligi

Hentbol: Erkekler Süper Ligi -Nilüfer Belediyespor Antrenörü Işık: "Ekip olarak moralimiz yerinde ve bu zorlu seriden galibiyetler alarak yolumuza devam etmek istiyoruz"


BURSA (A.A) - Hentbol Erkekler Süper Ligi play-off yarı final serisinde Ankara Büyükşehir Belediyespor ile mücadele edecek Nilüfer Belediyesporun antrenörü Fatih Işık, "Ekip olarak moralimiz yerinde ve bu zorlu seriden galibiyetler alarak yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.
     Işık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, zorlu bir serinin kendilerini beklediğini söyledi.
     Hedeflerinin final oynamak olduğunu bildiren Işık, "Yarı final serisi 5 maç üzerinden oynanacak ve 3 maçı kazanan takım final vizesi alacak. Bu zorlu seriye sabah yaptığımız kondisyon ağırlıklı çalışmayla başladık. Akşam yine kendi tesislerimizde Türkiye Şampiyonasında mücadele edecek olan pilot takımlarımızdan Hürriyet Endüstri Meslek Lisesi takımıyla bir hazırlık maçı oynayacağız" diye konuştu.
     Play-off maçlarına özel hazırlanacaklarını kaydeden Işık, "Takımda el bileği kırılan ve sezonu kapatan Mustafa Çoşkun yer almıyor. Daha önce ayak bileğinden ameliyat olan ve tedaviye olumlu cevap veren Şuayip Işıldak da düz koşulara başladı. Ekip olarak moralimiz yerinde ve bu zorlu seriden galibiyetler alarak yolumuza devam etmek istiyoruz" ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Ömer Ercan / Harun Kaymaz
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Hentbol: Erkekler Süper Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER