Huzurevi sakinlerinden Toroslar Belediye Başkanı

Huzurevi sakinlerinden Toroslar Belediye Başkanı Tunaya teşekkür ziyareti


MERSİN (A.A) - Mersin Yardım ve İyilik Vakfı Huzurevinde yaşayan yaşlılar, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tunayı makamında ziyaret ederek, kendilerine sunduğu her türlü destek ve katkılarından dolayı teşekkür etti.
     Mersin Yardım ve İyilik Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Kuyucuoğlu, Kurum Müdürü Ertan Eren, sosyolog Nesrin Gedikin de hazır bulunduğu ziyarette, Belediye Başkanı Hamit Tuna yaşlıları kapıda karşılayarak, ellerini öptü.
     Ziyaret sırasında bir konuşma yapan Vakfın Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Kuyucuoğlu, Tunanın, huzurevini her zaman ziyaret ettiğini ve duyarlı bir yönetici olduğunu söyledi.
     Huzurevi sakinlerinin Belediye Başkanı Tunanın kendilerine gösterdiği ilgi ve yakınlıktan dolayı çok mutlu olduklarını belirten Kuyucuoğlu, Mersin Yardım ve İyilik Vakfı olarak yaşlılarımızla birlikte Başkan Tunaya vakfımıza sunduğu her türlü destek ve katkılarından dolayı teşekkür etmek amacıyla ziyarete geldik. Başkanımız huzurevine gerekli duyarlılığı her zaman gösteriyor. Huzurevi sakinlerimiz de bu ilgiden dolayı oldukça memnunlar. Kendisine teşekkür ediyoruz dedi.
     Toroslar Belediyesi hizmet binası arka cephesinde bulunan Mersin Yardım ve İyilik Vakfı Huzurevini, belediyenin arka bahçesi olarak tanımladıklarını kaydeden Tuna ise, huzurevi sakinlerinin ve vakıf yöneticilerinin yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
     Toplumun her katmanını düşünerek hareket ettiklerini ve çalışmalarını bu doğrultuda yönlendirdiklerini belirten Tuna, yaşlıların daha huzurlu ve iyi bir ortamda yaşamaları için imkanları ölçüsünde huzurevine katkı sunduklarını ve her zaman yanlarında olmaya devam edeceklerini söyledi.
     Mersin Yardım ve İyilik Vakfı Kurum Müdürü Ertan Eren ve ziyarete gelen huzurevi sakinleri de, 18 Martta Çanakkale Zaferinin yıldönümünde Çanakkale oratoryosu hazırladıklarını, huzurevi sakinlerinin giyecekleri kostümlerin Toroslar teknik eğitim kurslarında dikildiğinin bilgisini vererek, Başkan Tunayı programlarına davet ettiler.
    
     Muhabir: Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: Anıl Bağrık
<< Önceki Haber Huzurevi sakinlerinden Toroslar Belediye Başkanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER