Iğdırdaki doktora darp iddiası

Iğdırdaki doktora darp iddiası


AĞRI (A.A) - Ağrı Eczacılar Odası Başkanı Mehmet Akbaş, Ortopedi Uzmanı Dr. Cihan Acıya, poliklinikte muayene yaptığı sırada hasta yakınları tarafından yapılan saldırıyı kınadı.
     Akbaş, düzenlediği basın toplantısında, sağlık personeline yönelik artan saldırılardan dolayı bir açıklama gereği duyduğunu belirterek, Iğdır Devlet Hastanesinde görev yapan Ortopedi Uzmanı Dr. Cihan Acıya yapılan saldırıdan üzüntü duyduğunu söyledi.
     Bu tür saldırıların kabul edilemez olduğunu vurgulayan Akbaş, özellikle bölgede son zamanlarda meydana gelen bu tür olayların insanlık dışı olduğunu, yaşanan bu olayları şiddetle kınadıklarını belirtti.
     Akbaş, şunları kaydetti:
     Iğdır Devlet Hastanesinde görev yapan Ortopedi Uzmanı Dr. Cihan Acı, poliklinikte muayene yaptığı sırada hasta yakını olduğu bildirilen 2 kişinin saldırısına uğraması kabul edilecek bir durum değildir. Bu olayı esefle kınıyoruz. Hasta ve hasta yakınları için oluşturulmuş olan birimler, hastanelerde zaten mevcut. İnsanlarımız şiddete başvuracağına bu birimlerde haklarını aramaları gerekmektedir. Bizler hukuk devletinde yaşıyoruz. Her şey hukuka uygun olunması gerekmektedir.
    
     Muhabir: Metin Göktekin / Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Zekeriya Kaya
<< Önceki Haber Iğdırdaki doktora darp iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER