İhsaniye Kaymakamına veda yemeği

İhsaniye Kaymakamına veda yemeği -Kastamonunun Pınarbaşı ilçesine atanan İhsaniye Kaymakamı İlhan için veda yemeği verildi


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Afyonkarahisar İhsaniyede görev yaparken Kastamonu Pınarbaşı ilçesine atanan kaymakam Ömer Faruk İlhan için veda yemeği verildi.
     İsaniye Belediyesi tarafından bir otelde düzenlenen yemeğe, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Veli Yıldırım, İhsaniye Belediye Başkanı Halit Aşkar, yatırımcılar, kaymakamlık çalışanları, muhtarlar, vatandaşlar katıldı.
     Vali Balkanlıoğlu, kaymakamlık görevi için bilgi, donanım ve cesaret sahibi olmak gerektiğini, bu makamların vatandaşa hizmet yeri olduğunu ve hizmet ettikçe görevi yerine getirmiş sayılabileceğini belirtti.
     Kaymakamlık için gerekli meziyetlerin Ömer Faruk İlhan da, bulunduğunu söyleyen Balkanlıoğlu, Hatalarınız mutlaka olacaktır, ders çıkardıkça, tekrarlamadıkça, olgunlaştıkça daha iyi hizmet verirsiniz. Ömer Faruk İlhan arkadaşımız da iyi hizmetler vermeye çalıştı. Biz de kaymakamıma görevi sürecinde yol gösterici, tavsiye edici konumda bulunduk. Kaymakamımız da hoş bir seda bıraktı, yeni görevinde de güzel hizmetler yapacağına inanıyoruz, meslek yaşamında başarı diliyoruz dedi.
     Afyonkarahisarın kurtuluşunun yıl dönümü kutlamalarında milletvekilinin törene katıldığının anons edilmemesi nedeniyle protokolde yaşanan tartışmaya da değinen Balkanlıoğlu, konunun bir hatadan kaynaklandığını kasıt olmadığını bildirerek, Protokol kurallarında isimler okunacak diye bir kanun da yok. Hatta vali olduğum bazı etkinliklerde benim ismimi de unutuyorlar. Kimseye böyle terbiyesizce sözler söylemedim ifadelerini kullandı.
     Kaymakam İlhan ise memuriyetin getirdiği farklı coğrafyalarda görev imkanının, ülkenin ve halkın bir bütün olarak tanınması konusunda önemli olduğunu, 10 yılık memuriyet geçmişinde İhsaniyenin önemli ve öğretici bir yeri bulunduğunu söyledi.
     İlhan, Vali Balkanlıoğlu, vali yardımcıları ve birim müdürlerine ile İhsaniyelilere kendisine verdikleri destek için teşekkür etti.
     İhsaniye Belediye Başkanı Halit Aşkar da, Kaymakam İlhanın ilçeye önemli katkılar ve hizmetler sağladığını dile getirerek, teşekkür etti ve plaket verdi.
    
     Muhabir: Burak Aydın / Serdar Yılmaz
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber İhsaniye Kaymakamına veda yemeği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER