İzmirde AK Parti 11. kuruluş yıl

İzmirde AK Parti 11. kuruluş yıl dönümü iftarı verdi -İl Başkanı Akay: 11 yıl geçti. Bu sürede durmadan, dinlenmeden ileri demokrasi, büyük ekonomi, güçlü toplum, lider ülke hedefleri için çalıştık


İZMİR (A.A) - AK Parti İzmir İl Teşkilatı, 11. kuruluş yıl dönümünü vefa iftarıyla kutladı.
     Bordo Yeşil Restoranda düzenlenen iftara, AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, eski ve yeni milletvekilleri, partinin kurucu üyeleri ve davetliler katıldı.
     Ömer Cihat Akay, yaptığı konuşmada, İzmirin 30 ilçesi ve merkezde kurdukları vefa sofrasında teşkilatlarına gönül vermiş, emekleriyle bu hareketi desteklemiş dava arkadaşlarımızla lokmalarımızı paylaşıyoruz dedi.
     İftar sofrasında bir araya gelenlerin hizmetkarlar topluluğu olduğunu ve aynı kökten beslendiğini kaydeden Akay, 14 Ağustos 2001 tarihinde, gayretli ellerle, samimi niyetlerle yola çıktık. 11 yıl geçti. Bu sürede durmadan, dinlenmeden ileri demokrasi, büyük ekonomi, güçlü toplum, lider ülke hedefleri için çalıştık. Bizim için durmak yok. Daha iyisini yapmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz diye konuştu.
     Kurucu İl Başkanı ve eski milletvekili İsmail Katmerci, kuruluş aşamasında İzmirde çok zor günler geçirdiklerini ifade ederek, 50 kişiden oluşan il yönetim kurulu listesini 31 kişiyle Valiliğe verdik. İsim vardı da biz mi bildirmedik- İlçelere atanacak başkan bulamadık. Teklif götürdüğümüz kişiler bir gün sonra gelip mazeret bildiriyordu. İzmirde AK Parti zor şartlarda kuruldu diye konuştu.
     AK Parti Kurucular Kurulu adına konuşan İzmir Milletvekili Mehmet Tekelioğlu da AK Parti iktidarında Türkiyenin ekonomide ve sosyal yaşamda geldiği noktayı anlattı.
     Tekelioğlu, 10 yıllık iktidarlarında darbe dahil çeşitli teşebbüslerle AK Partinin önünün kesilmek istendiğini kaydetti.
     Mehmet Tekelioğlu, halkın kendilerinden istedikleri sivil anayasayı çıkaracaklarını söyledi.
     Konuşmaların ardından 11. yaş günü pastası kesildi.
    
     Muhabir: Ali Rıza Karasu / Efsun Yılmaz
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber İzmirde AK Parti 11. kuruluş yıl Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER