İzmirde Arda Ural Basketbol Turnuvası yapılacak

İzmirde Arda Ural Basketbol Turnuvası yapılacak -Basketbol İkinci Lig ekiplerinden Gelişim Koleji, mackolik.com Uşak Üniversitesi, BEST Balıkesir ve Akhisar Belediyesporun katılacağı turnuva 11-13 Eylül tarihlerinde oynanacak


İZMİR (A.A) - Karaciğer yetmezliği nedeniyle genç yaşta yaşamını yitiren İzmirli basketbol hakemi anısına her yıl geleneksel olarak düzenlenen Arda Ural Dörtlü Basketbol Turnuvasının yedincisi , 11-13 Eylül tarihlerinde yapılacak.
     İzmir Basketbol İl Temsilcisi Halil Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada, Arda Ural Turnuvasının her geçen sezon daha önemli bir konuma yükseldiğini belirterek, Böylesine anlamlı bir turnuvanın düzenlenmesini sağlayan herkese teşekkür ederim dedi.
     Gelişim Koleji Genel Menajeri Namık Yazlar ise bu yıl 7. kez düzenlenen turnuvanın Türkiye Basketbol İkinci Li takımları için ciddi bir sınav olduğunu böyle bir turnuvaya ev sahipliği yaptıkları için çok mutlu olduklarını kaydetti.
     İzmir Basketbol İl Temsilciliği ile Gelişim Kolejinin ortaklaşa organize ettiği Gelişim Koleji Spor Salonunda oynanacak turnuvaya bu yıl, Gelişim Kolejinin yanı sıra mackolik.com Uşak Üniversitesi, BEST Balıkesir ve Akhisar Belediyespor takımları katılacak.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz
     Yayıncı: Bahri Okumuş
<< Önceki Haber İzmirde Arda Ural Basketbol Turnuvası yapılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER