İzmit Belediyesi okullara malzeme yardımı yapıyor

İzmit Belediyesi okullara malzeme yardımı yapıyor


KOCAELİ (A.A) - İzmit Belediyesi okullara malzeme yardımında bulunuyor.
     Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Havva Açıkgöz, yaptığı yazılı açıklamada, İzmit Belediyesinin örnek projelerinden olan geri dönüşüm projelerine en büyük desteğin eğitim kurumlarından geldiğini ifade ederek, atık ambalajların toplanarak tekrar geri dönüşümünün sağlandığı projeye destek olan okullara, belediye tarafından başta fotokopi kağıdı olmak üzere, projeksiyon cihazı, laptop, masa üstü bilgisayar, yazıcı, klima, fotokopi makinesi gibi çeşitli yardımlarda bulunulduğunu bildirdi.
     Açıkgöz, şunları kaydetti:
     Okullara topladıkları atık kağıt karşılığında ihtiyaç duydukları malzemeleri veriyoruz. Böylelikle hem atık kağıtlar toplanarak ekonomiye geri kazandırılıyor hem de okulların ihtiyaçları karşılanıyor. Projemiz sayesinde on binlerce gönüllü çevreci öğrenciler oluştu.
     Son 3 yılda okullardan toplanan bin 200 ton ambalaj atığı topladık ve karşılığında 20 bin paket A4 fotokopi kağıdı, 60 adet projeksiyon cihazı, 48 adet laptop, 25 adet masa üstü bilgisayar, 16 adet yazıcı, 4 adet LCD monitör, 2 adet klima, 10 adet fotokopi makinesi, 1 adet sanayi tipi bulaşık makinesi, sarf malzemeleri ile bazı okulların bakım-onarım ihtiyaçları karşılanmıştır
    
     Muhabir: Necdet Doğruyol
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber İzmit Belediyesi okullara malzeme yardımı yapıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER