Kaçırılan kamu görevlilerinin serbest bırakılması

Kaçırılan kamu görevlilerinin serbest bırakılması -Polis memuru Nadir Özgenin annesi annesi Müşerref Özgen: Oğlumun kurtulması için hep dua ettim. Bugünü gördüğümüz için çok sevinçliyim, çok mutluyum


AYDIN (A.A) - Vanın Çatak ilçesinde terör örgütünce 1,5 yıl önce kaçırılan polis memuru Nadir Özgenin bugün heyete teslim edilmesini gözyaşları içerisinde karşılayan anne Müşerref Özgen, Oğlumun kurtulması için hep dua ettim. Bugünü gördüğümüz için çok sevinçliyim, çok mutluyum dedi.
     Terör örgütü PKK tarafından kaçırılan kamu görevlilerinin serbest bırakılmasıyla ilgili gelişmeleri Sökenin Bağarası beldesindeki evinde televizyondan takip eden Müşerref Özgen, gözyaşlarını tutamadı.
     Polis memuru Özgenin evde toplanan akrabaları ve yakınları büyük sevinç yaşarken, Nadirim, güzel, tatlı yavrum benim diyen anne Müşerref Özgen, bir süre sonra fenalaştı.
     Özgene, evin önünde hazır bekletilen sağlık görevlileri müdahale etti.
     Müdahale sonrası kendine gelen Müşerref Özgen, gazetecilere, Oğlumun kurtulması için hep dua ettim. Bugünü gördüğümüz için çok sevinçliyim, çok mutluyum diye konuştu.
    
     -Bugün Diyarbakırdan uçakla evimize gideceğimiz söylendi
    
     Öte yandan Nadir Özgenin babası Hidayet Özgen, Silopi Polisevinden oğullarını karşılamak için Habur Sınır Kapısına geçip beklemeye koyulduklarını belirterek, şunları kaydetti:
     Sınır kapısında bekliyoruz. Burada çok büyük heyecan var. Tüm aileler burada. Helikopterle Diyarbakıra, oradan da uçakla memleketimize gönderileceğimiz, biletlerimizin alındığı söylendi. Uçakla İzmire gidip oradan evimize geçeceğiz. Oğluma kavuşacağım için çok mutlu ve heyecanlıyım. 1,5 yıllık hasretin sonlanacak olması beni çok mutlu ediyor
    
     Muhabir: Gökmen Şireci - Muzaffer Yavaşoğlu
     Yayıncı: A. Fatih Tekcan
<< Önceki Haber Kaçırılan kamu görevlilerinin serbest bırakılması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER