Kahramanmaraşta yılın ilk bebekleri

Kahramanmaraşta yılın ilk bebekleri


KAHRAMANMARAŞ (A.A) - Kahramanmaraşta yılın ilk bebekleri dünyaya geldi.
     Halis Arasın eşi Gülten Aras, Kadın Hastalıkları ve Çocuk Hastanesinde saat 00.02de sezeryanla 3 kilo 400 gram ağırlığında ikinci bebeğini dünyaya getirdi.
     Baba Halis Aras, gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni doğan bebeğe Necati ismini verdiklerini ifade etti. Çok heyecanlı olduğunu dile getiren Aras, Yeni yılın herkese mutluluk getirmesini isterim. Tabi ki çocuğum da inşallah vatana millete hayırlı bir evlat olur diye konuştu.
     Doktor Ahmet Kireşçi de Gülten Arasın normal doğum için hastaneye geldiğini hatırlatarak, Ancak bebeğin kalp atışında ani değişiklik nedeniyle acil olarak sezeryanla almak zorunda kaldık. Bebeğin sağlık durumu iyi şeklinde konuştu.
     Afşin Devlet Hastanesinde ise Davut Kebabçının eşi Ayşe Kebabçı, saat 00.10da normal doğumla 2 kilo 75 gram ağırlığında bebek dünyaya getirdi. Aile bebeğe Yemliha adını verdi. Anne Kebabçı, yeni yılın ilk dakikalarında doğum yaptığı için çok mutlu olduğunu söyledi.
     Bu arada Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan, aileyi hastanede ziyaret etti. Ailenin çocuklarına Yemliha ismini vermesinden dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Başkan Aydoğan, Bilindiği üzere Yemliha ismi Eshab-ı Kehfte geçen yedi uyurlardan biri. Biz de belediye olarak çocuklarına yedi uyurların ismini veren ailelere altın hediye ediyoruz. Yeni yılın ilk dakikalarında doğan bebeği de bu şekilde ziyaret etmiş olduk. Anne ve babatebrik ediyorum. İnşallah yavrumuzun bahtı da açık olur diye konuştu.
    
     Muhabir: Ersoy Sevinç- İdris Aydın / Ahmet Caner Baysal
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Kahramanmaraşta yılın ilk bebekleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER