Karadenizdeki şiddetli fırtına

Karadenizdeki şiddetli fırtına -Giresunda denize düştüğü öne sürülen kişiyi arama çalışması sürüyor -Kaybolan üniversite öğrencisi Kahrımanın babası ve akrabaları da arama çalışmasını izliyor


GİRESUN (A.A) - Bulancak ilçesinde dalga çarpması sonucu denize düştüğü öne sürülen kişiyi arama çalışması devam ediyor.
     Şiddetli fırtına nedeniyle önceki gün oluşan dalgaların çarpmasıyla denize düştüğü iddia edilen kişiyi bulmak için Samsun Emniyet Müdürlüğü su altı ekibi ile Sahil Güvenlik Komutanlığı, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ve AKUT ekiplerince deniz yüzeyi ve su altında başlatılan çalışma sürüyor.
     Bu arada, 3 gündür kendisinden haber alınamayan üniversite öğrencisi Abdulsamet Kahrımanın babası Necip, amcası Hamdi Kahrıman ve akrabaları, Bayburttan Giresuna gelerek arama çalışmasını izledi.
     Amca Hamdi Kahrıman, gazetecilere yaptığı açıklamada, olayı haberlerden duyduklarını belirterek, Kimsenin bir şey söylediği yok. Dalga vurmuş almış, denizi bilmediği için geldi burada avlandı. Biz olayı dün öğrendik dedi.
    
     Muhabir: Gültekin Yetgin
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Karadenizdeki şiddetli fırtına Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER