Karamanda Sinema Günleri Festivali yarın başlıyor

Karamanda Sinema Günleri Festivali yarın başlıyor


KARAMAN (A.A) - Karamanda, Mesut Uçakanın yönetmenliğini yaptığı filmlerin gösterileceği Sinema Günleri Festivali yarın başlıyor.
     Karaman Valisi Süleyman Kahraman, yaptığı yazılı açıklamada, sinemanın, çeşitli hayatları bize tanıttığını, hayal dünyamızı genişletip, ruhumuzu yenilediğini belirtti.
     Toplu eğlence ve kitle iletişim alanı olan sinemayı halka sevdirmek amacıyla Karamanda ilk defa bir sinema günleri festivali düzenlediklerini ifade eden Kahraman, şunları kaydetti:
     Piri Reis Kültür Merkezinde yapılacak olan Sinema Günleri Festivali yarın başlayıp, 17 Haziran tarihinde sona erecek. Festival kapsamında yarın saat 14.00de yönetmen Mesut Uçakan tarafından Sinemanın dünü, bugünü, yarını adlı konferans verilecek. Daha sonra ilk seansta, ünlü yönetmenin Tuna nehri akmam diyor, 2. seansta Çöküş filmi gösterilecek. 16 ve 17 Haziran tarihlerinde ise 12.00, 14.00, 16.00 ve 18.00 saatlerinde 4 seans halinde Uçakanın yönettiği 8 film halkımıza ücretsiz olarak gösterilecek. Festivalimize herkesi bekliyoruz.
    
     Muhabir : Mehmet Çetin
     Yayıncı : Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Karamanda Sinema Günleri Festivali yarın başlıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER