Kardemir Karabüksporda Kasımpaşa maçı hazırlıkları

Kardemir Karabüksporda Kasımpaşa maçı hazırlıkları -Kulüp basın sözcüsü Alak: -Kasımpaşa maçının hazırlıklarına başladık, galip gelmek için elimizden geleni yapacağız


KARABÜK (A.A) - Spor Toto Süper Ligin 2. haftasında Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaşacak Kardemir Karabükspor, bu maçın hazırlıklarına başladı.
     Trabzonspor maçının ardından bir gün dinlenen futbolcular, Metin Türker Tesislerinde toplandı. Tesislerde futbolcular ve yönetim bayramlaştı.
     Teknik direktör Michael Skibbenin izinli olmasından dolayı yardımcı antrenör Suat Sarıcan yönetiminde Çamlık Spor Tesislerinde yapılan antrenmanda, koşu ve kondisyonun ardından yarım saha maç yapıldı. Antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü.
     Kulüp basın sözcüsü Ziya Alak, gazetecilere yaptığı açıklamada, lige Trabzonspor beraberliğiyle başladıklarını ve bu maçın ikinci yarısında oynanan futboldan memnun olduklarını söyledi.
     Ligin ikinci haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile oynayacaklarını ve bu maçı önemsediklerini anlatan Alak, Kasımpaşa ligin yeni fakat güçlü ekiplerinden. İyi transferler yaptı. Biz de bir kurum takımıyız ve sorumluluklarımız var. Kasımpaşa maçının hazırlıklarına başladık. Galip gelmek için elimizden geleni yapacağız diye konuştu.
    
     Muhabir: Ahmet Özler / Ferdi Akıllı / Ömer Hakan Kibar
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Kardemir Karabüksporda Kasımpaşa maçı hazırlıkları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER