Kastamonu Adliyesinde kavga

Kastamonu Adliyesinde kavga -Cinayet sanığının tutuklanmasına tepki gösteren yakınları ile maktulün akrabaları arasında çıkan kavga nedeniyle 6 kişi gözaltına alındı


KASTAMONU (A.A) - Kastamonu Adliyesinde cinayet sanığının tutuklanmasına tepki gösteren yakınları ile maktulün akrabaları arasında çıkan kavga nedeniyle 6 kişi gözaltına alındı.
     Kastamonu Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya tutuklu sanık Bayram K. (53) ve tutuksuz yargılanan oğlu Saim K. (25), davacı Hüseyin Keten ve Nuran Akman ile tarafların avukatları katıldı.
     Bayram K, söyleyeceği bir şey olmadığını belirtti, oğlu Saim K. ise suçlamaları kabul etmediğini kaydetti.
     Mahkeme heyeti, Saim Knın tutuklanmasına karar vererek, tanıkların dinlenmesi ve eksiklerin giderilmesi amacıyla duruşmayı erteledi.
     Duruşmanın ardından karara tepki gösteren sanık yakınları ile maktulün akrabaları arasında adliyenin bahçesinde başlayan tartışma, kavgaya dönüştü. Polisin sonlandırdığı kavganın ardından İ.Y, B.Y, Ö.A, Z.A, H.A. ve V.A. gözaltına alındı.
     Kastamonuda 26 Mart 2010da silahla vurulan Ali Akmanoğlu (27) hayatını kaybetmiş, maktulün birlikte kaçtığı Seher Knın babası Bayram K. ve kardeşi Saim K. cinayetle ilgili gözaltına alınmıştı.
    
     Muhabir: Özkan Beyer/Sinan Özmüş
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Kastamonu Adliyesinde kavga Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER