Kepezde 5 bin 300 yaşlıya evde

Kepezde 5 bin 300 yaşlıya evde bakım hizmeti verildi


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediyesi tarafından Evde Bakım ve Sağlık Projesi kapsamında bugüne kadar 5 bin 300 yaşlıya hizmet verildiği bildirildi.
     Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, sağlık ekipleri tarafından Teomanpaşa, Düdenbaşı, Güneş, Sütçüler, Emek, Yeşiltepe, Yenidoğan, Santral ve Göçerler mahallelerinde yaşayan yaşlıların evde bakım çalışmalarına katıldı.
     Başkan Tütüncü, ziyaret ettiği evlerde sağlık taraması ve tedavileri yapılan yaşlılarla sohbet ederek, onlara moral verdi. Hakan Tütüncü, ilçede bugüne kadar evde bakım ve sağlık projesi kapsamında 5 bin 300 yaşlının sağlık taraması ve tedavilerini gerçekleştirdiklerini ifade ederek, Antalyada bir ilk olan bu proje, Dostlar alışverişte görsün diye yapılan bir proje değildir. Gerçekleştirdiğimiz proje, yaşlılarımızın Allah razı olsun duasını alma noktasında ortaya konmuş, onlara karşı sorumluluklarımızı yerine getiren ve içinde fedakarlığı barındıran örnek bir projedir dedi.
     Kepez Belediyesinin Evde Bakım ve Sağlık Projesi kapsamında 36 sağlık çalışanı ve 3 ambulansla hizmet verildiği bildirildi.
    
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Kepezde 5 bin 300 yaşlıya evde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER