Çocuk hasreti çeken ailenin ikiz bebekleri

Çocuk hasreti çeken ailenin ikiz bebekleri oldu -Adıyamanda yaşayan Erdin çiftinin, 8 yıllık çocuk hasreti tüp bebek yöntemiyle sona erdi


ADIYAMAN (A.A) - Adıyamanda bir ailenin 8 yıllık çocuk hasreti, annenin tüp bebek yöntemiyle dünyaya getirdiği ikizlerle sona erdi.
     Gülfer (25) ve Recep (25) Erdin çifti, 8 yıl çocukları olmayınca tüp bebek yöntemini denemeye karar verdi. Türkiyenin birçok ilinde tedavi gören Gülfer Erdin, son olarak Adanadaki bir tüp bebek merkezine başvurdu.
     Yapılan tedavinin ardından yeniden ümitlenen aile 9 ay 3 gün sonra Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum Servisinde ikiz kız çocuk dünyaya getirdi.
     Baba Recep Erdin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 8 yıldan beri bebek hasretiyle yaşadıklarını belirterek, zor günler geçirdiklerini ve inandıkları hayalin sonunda gerçek olduğunu söyledi.
     Erdin, kendileriyle aynı durumda olan ailelere, ümitlerini kesinlikle yitirmemelerini ve inanarak mücadele etmelerini tavsiye etti.
     Anne Gülfer Erdin de 8 yıl sonra yaşadığı mutluluğu dile getirdi. Erdin çifti, ikiz çocuklarına Melike ve Medine adını koyacaklarını belitti.
     Kadın Doğum Uzmanı Münihe Yücel de hamileliği boyunca takip ettikleri hastanın sezaryenle sağlıklı ikiz bebek dünyaya getirdiğini kaydetti.
    
     Muhabir: Hakan Furkan / Veli Gürgah
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Çocuk hasreti çeken ailenin ikiz bebekleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER