Kepez Belediyesinden sağlık hizmeti

Kepez Belediyesinden sağlık hizmeti -Kepez Belediye Başkanı Tütüncü: -Kepezde başlattığımız Evde Sağlık Hizmeti Projesi ile aile hekimlerimizin iş yükünü hafiflettiğimizi düşünüyorum


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçede Evde Sağlık Hizmeti Projesi başlattıklarını ve bu proje ile aile hekimlerin iş yükünü hafiflettiklerini söyledi.
     Tütüncü, Kepez Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Dr. Mustafa Özsoy ile bazı mahallelerdeki aile sağlığı merkezlerini ziyaret etti. Ziyarette hastaların ve sağlık çalışanların taleplerini dinleyen Tütüncü, 65 yaş üstündeki insanlara yönelik Evde Sağlık Hizmeti Projesi başlattıklarını ve bu proje kapsamında her mahalleye giderek, 65 yaşının üzerinde insanları sağlık taramasından geçirdiklerini bildirdi.
     Projeyi profesyonel sağlık ekibiyle gerçekleştirdiklerini anlatan Tütüncü, Türkiyede bu projeyi yapan 3 belediyeden biriyiz. Kepezde başlattığımız Evde Sağlık Hizmeti Projesi ile aile hekimlerimizin iş yükünü hafiflettiğimizi düşünüyorum. Aile hekimlerimizin desteği ile projenin yıllık maliyeti 1 milyon lira dedi.
     Kepez Belediyesi olarak sağlık çalışmalarına önem verdiklerini ifade eden Tütüncü, hastalara geçmiş olsun temennisinde bulundu, sağlık çalışanlarına da başarılar diledi.
    
     Muhabir: Sefa Karacan
     Yayıncı: Hatice Özdemir
<< Önceki Haber Kepez Belediyesinden sağlık hizmeti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER