Kick Boks Federasyonu Başkanı Kayıcı, Paltayı

Kick Boks Federasyonu Başkanı Kayıcı, Paltayı ziyaret etti


AKSARAY (A.A) - Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı, Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Paltayı ziyaret etti.
     Aksaray Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Süleyman Arısoyun da eşlik ettiği Kayıcı, ziyaret sırasında seneye Milli Takım kampını Aksarayda yapmak istediklerini söyledi.
     Bugün başlayan Türkiye Yıldızlar ve Minikler Kick Boks Şampiyonasını Aksarayda gerçekleştirmekten mutluluk duyduklarını belirten Kayıcı, bu organizasyon için Aksaraya yaklaşık 1200 kişinin geldiğini ifade etti.
     Nevzat Paltaya kendilerine verdikleri destek nedeniyle teşekkür eden Kayıcı, Seneye Belediye Başkanımızın da desteklerini özellikle bekliyoruz. Nevzat beyin sporu sevdiğini ve özellikle futbolu sevdiğini biliyoruz. Ancak kick boksu sevmesini de özellikle rica ediyoruz dedi.
     Palta ise Aksarayın spora yatkın bir şehir olmasından dolayı birçok Türkiye şampiyonasına ev sahipliği yaptıklarını belirterek, Sizlere de Kick Boks Federasyonu olarak Aksarayı tercih ettiğiniz için teşekkür ediyorum. İnşallah güzel müsabakalar olur diye konuştu.
    
     Muhabir: Ersin Altınsoy
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Kick Boks Federasyonu Başkanı Kayıcı, Paltayı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER