Kırklareliden kısa kısa

Kırklareliden kısa kısa -Gönül Elçileri projesi -Üniversite öğrencileri proje kapsamında kitap bağışladı


KIRKLARELİ (A.A) - Kırklareli Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri, Gönül Elçileri projesi kapsamında Babaeski Cumhuriyet İlkokuluna kitap bağışladı.
     Kırklareli Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın eşi Emine Erdoğanın öncülüğünde yürütülen Gönül Elçileri projesi kapsamında topladıkları, ansiklopedi, hikaye, roman türü kitapları düzenlenen törenle okul idaresine teslim etti.
     Kırklareli Valiliği Aile ve Sosyal Politikalar Müdür Yardımcısı Sema Başer Öztürk, törende yaptığı konuşmada, projeye yönelik çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.
     Gönül Elçileri projesinin meyvelerini toplamaya başladıklarını belirten Öztürk, destek veren herkese teşekkür etti.
    
     -Dünya Romanlar Gününe doğru
    
     Babaeski Roman Kültürünü Araştırma Geliştirme Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İbrahim Zünbül, 8 Nisan Dünya Romanlar Gününü en iyi şekilde kutlayacaklarını bildirdi.
     Zünbül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 8 Nisan Dünya Romanlar Günü kutlamaları için çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü söyledi. Roman toplumuna yapılan ön yargı ve ayrımcılığın sona erdirmek istediklerini belirten Zünbül, Roman kültürünün topluma en iyi ve en doğru şekilde tanıtmak istediklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Salim Tiran / Cihan Demirci
     Yayıncı: Ali Bayaslan
<< Önceki Haber Kırklareliden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER