Kırşehirde asfalt seferberliği başladı

Kırşehirde asfalt seferberliği başladı -Belediye Başkanı Bahçeci: "2013 yılı hem alt yapı hem de üst yapı sorunlarımızı hallettiğimiz, projeleri hayata geçirdiğimiz bir yıl olacak"


KIRŞEHİR (A.A) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, 2013 yılı sıcak asfalt çalışmalarına başladıklarını bildirdi.
     Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, asfalt çalışmalarına Bağbaşı Mahallesi üniversite yolu güzergahı ve tamamlanan 1. Etap TOKİ konutları bölgesinden itibaren başladıklarını ifade ederek, Bağbaşı Kavşağından itibaren üniversite dolmuş güzergahı ve alt yapı çalışmaları devam eden Şehit Nevzat Aslan Bulvarında devam edeceğini belirtti.
     Belediyelerin yaygın olarak uyguladığı tek tabaka uygulamasını terk ettiklerini ve karayolları standartlarında uygulama yaptıklarını ifade eden Bahçeci, şunları kaydetti:
     "Felsefemiz, önce alt yapı sonra üst yapı çalışmalarını tamamlamaktır. Bu anlayıştan hareketle yaptığımız çalışmalarımızda önce alt yapı çalışmalarımızı tamamlıyoruz. Alt yapısı biten bir mahalle, bir cadde ve ya bir bölgede üst yapı çalışmalarımıza başlıyoruz. Bu sayede hem vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırıp hem de Belediyemizin kaynaklarını tasarruflu bir şekilde kullanarak, vatandaşlarımızın hak ettiği kalitede hizmeti vermek için çabalıyoruz. 2013 yılı hem alt yapı hem de üst yapı sorunlarımızı hallettiğimiz, projeleri hayata geçirdiğimiz bir yıl olacak. Projelerimizde yaptığımız yoğun çalışmalar sayesinde hızla projelerimiz ilerleme kaydetmektedir. Şehrimizi her yönden geliştirecek projelerimizi yaparken yollarımızı da son derece önemsiyoruz."
    
     Yayıncı: Abdullah Yıldız
<< Önceki Haber Kırşehirde asfalt seferberliği başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER