Kızı için çeyiz desteği istedi

Kızı için çeyiz desteği istedi -Çorum Belediyesince haftalık düzenlenen halk günü toplantısında, kısa süre önce eşini kaybetmesi üzerine zor bir dönem geçirdiğini belirten 45 yaşındaki Cevriye Demir, evlilik çağına erişen kızı


ÇORUM (A.A) - Çorum Belediyesince haftalık düzenlenen halk günü toplantısında, kısa süre önce eşini kaybetmesi üzerine zor bir dönem geçirdiğini belirten 45 yaşındaki Cevriye Demir, evlilik çağına erişen kızı için çeyiz yardımı talebinde bulundu.
     Çorum Belediyesince vatandaşların yaşadığı sıkıntıların çözümüne yönelik gerçekleştirilen haftalık halk günü toplantılarına devam ediliyor.
     Turgut Özal İş Merkezindeki Meclis Toplantı Salonunda, Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya katılan vatandaşlar Güle talep ve sorunlarını iletti.
     Toplantıya katılanlar arasında bulunan 45 yaşındaki Cevriye Demir, eşinin kısa süre önce vefat ettiğini, kendisinin de işsiz olduğunu dile getirdi.
     Ekonomik yönden sıkıntılı bir dönem yaşadıklarını belirten Demir, kızını gelin edeceğini anlatarak, çeyizinin tamamlanabilmesi için yardım talebinde bulundu.
     Belediye Başkan Yardımcısı Gül ise Demirin talebini karşılamak için belediye imkanları çerçevesinde yapılması gereken ne varsa gayret edeceklerini ifade etti.
     Toplantıda, Yeter Deniz adlı vatandaş, Bahçelievler Mahallesi Sülüklüevler Sokaktaki evinde çıkan yangında eşyalarının yandığını ve belediyeden yardımda bulunmasını istedi.
     Cem Çelik ise 19 yaşında olduğunu ve yüzde 85 oranında özrünün bulunduğunu ifade ederek, belediye bünyesinde verilecek bir işte çalışmak istediğini dile getirdi.
     Fikriye Düzgünçınar da Ulukavak Mahallesi Ölçek Sokaktaki 263 metrekare alanda yer alan evine belediye tarafından imar planı uygulandığını, belediyeden imarın kaldırılmasını istedi.
     Vatandaşların sorun ve taleplerini not eden Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, taleplerin tamamının ilgili birimlere iletilerek çözüm yolu bulunması için çalışacaklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Ferhat Barulay / İsmail Çimen
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Kızı için çeyiz desteği istedi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER