Kocaelispor Başkanı Görsen:

Kocaelispor Başkanı Görsen: Kocaelispor, bugüne kadar Türk futboluna destek verdi, vermeye de devam edecek. Eski günlerimize tekrar geri döneceğiz


KOCAELİ (A.A) - Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Kocaelispor Başkanı Orhan Görsen, Kocaelispor, bugüne kadar Türk futboluna destek verdi, vermeye de devam edecek. Eski günlerimize tekrar geri döneceğiz dedi.
     Görsen, düzenlediği basın toplantısında borçlar nedeniyle sıkıntılı günler geçirdiklerini belirterek, geçmişte bazı kulüp başkanlarının Kocaelisporu mali açıdan kötü yönettiğini ve bu nedenle kulübün borç batağına saplandığını öne sürdü.
     Artık tek umudumuz Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Kocaeliyi yöneten büyüklerimizde diyen Görsen, Başbakanımız Kocaeliye geldiklerinde kendisine yeşil siyahlı forma hediye edildi. Kocaelisporun sıkıntılardan kurtulması ve yeniden eski günlerine geri dönmesi için destek vereceklerini söyledi. Biz de buradan Başbakanımıza teşekkür ediyoruz. Bu desteğin yerine getirilmesini bekliyoruz şeklinde konuştu.
     Görsen, Başbakan Erdoğandan randevu aldıklarını ifade ederek, Gideceğiz, durumumuzu Başbakanımıza anlatacağız. Kocaelispor, bugüne kadar Türk futboluna destek verdi, vermeye de devam edecek. Eski günlerimize tekrar geri döneceğiz dedi.
     2013ün başlarına kadar kadar TFFe olan 13 milyon liralık borcu kapatarak, yasal anlamda engelleri kaldırmak ve transfer yapmak istediklerini anlatan Görsen, şöyle konuştu:
     Her sene alt yapıdan 5-6 futbolcu yetiştirip, A takıma katıyoruz. 3 sene içinde bir kaç futbolcu takviye yapıp, alt yapıdan oluşan bir kemik kadro kurmak istiyoruz. Borçlarımız bittiğinde, ligde tertemiz ve başarılı bir Kocaelispor olacaktır.
     Görsen, Kocaelisporun eski Sırp futbolculara olan borçlarını yeniden yapılandırdıklarını dile getirerek, bu futbolculara olan toplam 870 bin Avro borcun karşılıklı anlaşma sonucu taksitlendirdiklerini söyledi.
     Bu oyuncuların mahkeme, avukat, faiz ve diğer masraflardan feragat ettiklerini belirten Görsen, Sırp futbolculara aylık 5er bin Avro eşit taksitlerle borcumuzu ödeyeceğiz. Ödemeler Ocak 2013te başlayacak ve 15 sene sürecek dedi.
     Görsen, bu konuda FIFA ve TFFye yazı gönderdiklerini de sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kocaelispor Başkanı Görsen: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER