Konyada uyuşturucu operasyonu

Konyada uyuşturucu operasyonu -İki ayrı mahallede 300 polisin katılımıyla yapılan uyuşturucu operasyonunda aralarında kadınların da bulunduğu 30 kişi gözaltına alındı


KONYA (A.A) - Konyada iki ayrı mahallede, 300 polisin katılımıyla yapılan uyuşturucu operasyonunda aralarında kadınların da bulunduğu 30 kişi gözaltına alındı.
     Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, merkez Karatay ilçesindeki Tatlıcak Mahallesi ve Yeni Mahallede bir grubun uyuşturucu ticareti yaptığı bilgisine ulaştı.
     Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından özel harekat ekiplerinin de katıldığı geniş çaplı uyuşturucu operasyonu için 300 polis aynı anda harekete geçti.
     Çok sayıda adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda, daha önceden belirlenen adreslerde narkotik köpekleriyle arama yapıldı.
     Bu sırada eve gelen polisleri fark eden Mehmet Ö, kaçmaya başladı. Yakalanan şüphelinin üzerinde 500 gram esrar bulundu.
     Operasyonda aralarında kadınların da bulunduğu 30 kişi gözaltına alındı. Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar ifadeleri alınmak üzere Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne götürüldü.
     Yeni Mahallede 2011 yılı Aralık ayında düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 73 kişi, geçtiğimiz Mayıs ayında düzenlenen operasyonda ise 35 kişi tutuklanmıştı.
    
     Muhabir : Ahmet Akbıyık / Mümin Altaş
     Yayıncı : Ahmet Kayır
<< Önceki Haber Konyada uyuşturucu operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER