Konya Metal İşleme Makineleri Fuarı yarın

Konya Metal İşleme Makineleri Fuarı yarın açılıyor -TÜYAP Uluslararası Konya Metal İşleme Makineleri Fuarına 22 ülkeden 360 firma ve firma temsilcisi katılacak -Fuarı, yaklaşık 40 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor


KONYA (A.A) - Konyada yarın açılacak TÜYAP Uluslararası Konya Metal İşleme Makineleri Fuarına, 22 ülkeden 360 firma ve firma temsilcisi katılacak.
     TÜYAP Konya Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü, yaptığı açıklamada, TÜYAP Uluslararası Konya Metal İşleme Makineleri Fuarının, sektörün Anadoludaki en önemli buluşması olduğunu bildirdi.
     Ersözlü, TÜYAP Uluslararası Konya Metal İşleme Makineleri Fuarı ana çatısı altında; Konya 8. Elektrik, Elektronik, Elektromekanik, Enerji Üretimi, Otomasyon ve Aydınlatma Fuarı (KONELEX 2013), Konya 10. Uluslararası Metal İşleme Makineleri Fuarı (KONMAK 2013) ile Konya 8. İstifleme, Depolama, Taşıma, Vinç ve Lojistik Fuarı (İSKON 2013) olmak üzere 3 ayrı fuarın açılacağını belirtti.
     Geçen yıl bu fuarda 49 il ve 16 farklı ülkeden 32 bin ziyaretçiyi ağırladıklarını anımsatan Ersözlü, şunları kaydetti:
     KONMAK-KONELEX ve İSKON 2013 fuarlarını yaklaşık 40 bin kişinin ziyaret etmesini bekliyoruz. Fuarların bu yıl da bölge ve ülke üretimi için etkin bir platform haline geleceği inancındayız. 22 ülkeden 360 firma ve firma temsilcisinin katılacağı fuarda 4 gün boyunca, bin 500ün üzerinde makine ve parçası ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. Fuarlar, Ortadoğu, Balkanlar, Orta Asya Cumhuriyetleri ve Kafkasyadan gelecek alım heyetleri ve yurt içinden üretimin yoğun olduğu 50 farklı şehirden gelecek profesyonelleri Konyada bir araya getirecek.
     TÜYAP Uluslararası Konya Metal İşleme Makineleri Fuarı, 4-6 Nisan tarihleri arasında 10.00-19.00, 7 Nisan Pazar günü ise 10.00-18.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.
    
     Muhabir: Abdullah Doğan / Murat Aslan
     Yayıncı: Ahmet Kayır
<< Önceki Haber Konya Metal İşleme Makineleri Fuarı yarın Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER